Cortine si draperii de catifea, ignifugate de teatru si scena, sisteme de culisare, executie si montaj cortina de catifea Teatrul National Bucuresti (2)

Cortine pentru scenă spectacole de teatru

Construim de la A la Z şi montăm cortine de catifea ignifugată dar şi alte ţesături de înaltă calitate pentru orice scenă de teatru, operă, balet, sală de spectacole, evenimente sau festivităţi.

Îţi punem la dispoziţie o gamă bogată de catifele ignifugate cu diferite densităţi şi cu proprietăţi de mascare a luminii sau acustice, de absorbţie a sunetelor, în orice sală de spectacole de teatru.

Montăm şi sistemele de culisare și acționare încât dvs. să vă bucuraţi de toate tipurile de deschideri posibile în timpul spectacolelor: romană, grecească, austriacă, italiană, veneţiană etc.

Materiale ignifugate premium precum voal, organza, tafta pentru decoruri, drapaje şi fundaluri scenice, dar şi plase şi tiului pentru efecte speciale de lumini şi umbre sau holograme.

Sunt soluția perfectă pentru acoperit tavane false, pentru construcții atipice ușoare, forme 3D inovatoare, elemente modulare sau arhitecturale, sculpturi spectaculoase.

Țesături pline pentru televiziune, film, studiouri foto, ciclorame de teatru, operă, evenimente, showroom. Pot fi folosite pentru fundaluri scenice, proiecții de imagini, lumini sau pictură.

Prin tente subtile sau elemente grandioase aceste pânze reflectă frumuseţea luminii. Pot fi folosite ca fundaluri scenice, draperii, cortine de teatru, drapaje spectacole.

Descoperă ecrane de proiecţie portabile sau fixe, retractabile electric precum şi folii de proiecţie front, retro sau twin pentru cinema şi film, spectacole de teatru, operă, dans, balet, evenimente, dar şi conferinţe business.

Covoarele din PVC sau vinil protejează articulaţiile dansatorilor în cadrul săriturilor şi protejează împotriva alunecărilor. De nelipsit în orice sală sau studio de dans profesional sau în sala de spectacole.

Pânză de turnare reutilizabilă și rezistentă la căldură care poate fi vopsită sau pictată. Se ajustează la toate suprafețele și poate fi folosită pentru video proiecție. Perfectă pentru decoruri spectaculoase şi unicat.

Construim orice model de platformă (scenă) fixă sau mobilă, comercializam practicabile cu picioare demontabile de diverse înălțimi, construim şi comercializăm scene rotunde (turnante) cu acționare electrică, cu diverse raze. 

Scaune şi fotolii pentru amenajarea sălilor de teatru, operă, cinema şi film, evenimente, conferinţe, amfiteatrelor în clădiri universitare sau guvernamentale şi pentru orice fel de auditoriu.

Scroll to top