Platforme, practicabile şi turnante pentru decoruri de teatru, showroomuri şi expoziţii

Construim orice model de platformă (scenă) fixă sau mobilă, cu structură metalică, şi podită cu lemn. Comercializam practicabile (2m/1m) cu picioare demontabile de diverse înălțimi.

Construim şi comercializăm scene rotunde (turnante) cu acționare electrică, cu diverse raze. Acestea pot fi standard cum sunt platformele turnante pentru prezentari auto sau proiectate pentru anumite dimensiuni şi cerinţe ale clientului. Pot avea turaţie reglabilă şi acţionare în fiecare sens. La o turnată mobilă se pot adăuga inele de prelungire sincronizate sau care pot acţiona independent atât ca sens cât şi ca turaţie.

Vezi produse asemănătoare

Pânză de turnare reutilizabilă și rezistentă la căldură care poate fi vopsită sau pictată. Se ajustează la toate suprafețele și poate fi folosită pentru video proiecție. Perfectă pentru decoruri spectaculoase şi unicat.

Covoarele din PVC sau vinil protejează articulaţiile dansatorilor în cadrul săriturilor şi protejează împotriva alunecărilor. De nelipsit în orice sală sau studio sau sală de dans profesional sau pe scena pentru spectacole.

Comandă o turnantă personalizată!

Platforme mobile și turnante
Scroll to top