Cortine si draperii de catifea, ignifugate de teatru si scena, sisteme de culisare, executie si montaj cortina de catifea Teatrul National Bucuresti

Cortine ignifugate de catifea şi alte materiale pentru scenă, spectacole de teatru, operă, evenimente

Vindem o gamă variată de catifele din bumbac, lână, mohair sau fibre sintetice cu un spectru de culori foarte larg. Am făcut o selecție de catifele ignifugate conform standardelor europene ce pot fi folosite atât pentru cortina principală, cât și pentru tapițeria de scenă (pantaloni, sufițe, fundaluri, etc).

De asemenea, avem în oferta noastră catifele cu densități ce ajung până la 700 gr/mp care pot fi folosite pentru a masca lumina sau velururi tratate pentru a reflecta sunetul către auditoriu. În atelierul nostru putem executa cortinele dupa specificațiile clientului și livra și monta împreună cu sistemul de șine pentru acționare (electric sau manual).

Compozitie 100% Bumbac / 100% Sintetic / 100% Trevira S / MIXT – BBC&MOHAIR

Lățimi 140/ 150/ 200 cm

Densitate 270 – 700 g/ mp

Clasa de ignifugare MFP-M1/ DIN-B1/ BS-2B/ CL 1

Vezi produse asemănătoare

Îţi punem la dispoziţie o gamă bogată de catifele ignifugate cu diferite densităţi şi cu proprietăţi de mascare a luminii sau acustice, de absorbţie a sunetelor, în orice sală de spectacole de teatru.

Montăm şi sistemele de culisare și acționare încât dvs. să vă bucuraţi de toate tipurile de deschideri posibile în timpul spectacolelor: romană, grecească, austriacă, italiană, veneţiană etc.

Comandă o cortină personalizată!

Cortine pentru scena si teatru
Scroll to top