Pânze și țesături stretch pentru creare de forme 3d și videoproiecție

Pânzele au diferite texturi, culori și grade de elasticitate, au lățimi de la 140 cm până la 300 cm și se pretează ca suprafețe de proiecție. Sunt soluția perfectă pentru acoperit tavane false, pentru construcții atipice ușoare, forme 3D inovatoare, elemente modulare sau arhitecturale, sculpturi spectaculoase. Sunt pânze ce se pot întinde până când îşi dublează lungimea şi îşi păstrează integritatea chiar şi atunci când sunt sculptate găuri şi forme. Potrivite pentru a da un plus de unicitate oricărui decor de teatru, operă, dans și în special evenimentelor, festivalurilor în interior sau chiar în aer liber, expoziţiilor, târgurilor şi showroomurilor.

Compozitie 100% Sintetic  /  MIXT – Poliester & Spandex

Lățimi 145 – 500 cm

Densitate 165 – 300 g/ mp

Clasa de ignifugare NFP-M1

Vezi produse asemănătoare

Materiale ignifugate premium precum voal, organza, tafta pentru decoruri, drapaje şi fundaluri scenice, dar şi plase şi tiului pentru efecte speciale de lumini şi umbre sau holograme.

Construim de la A la Z şi montăm cortine de catifea ignifugată dar şi alte ţesături de înaltă calitate pentru orice scenă de teatru, operă, balet, sală de spectacole, evenimente sau festivităţi.

Comandă decoruri cu tesături stretch!

Pânze și țesături stretch flexibile ignifugate pentru forme 3D, videoproiecție, decoruri spectacole teatru, operă, dans, evenimente, festivaluri, showroom
Scroll to top