Catifea ignifugata pentru cortine, drapaje, draperii, fundaluri scenice, garnituri, pantaloni, sufițe, de teatru si scenă, operă, dans, balet, spectacole, evenimente, sisteme de culisare

catifele ignifugate pentru cortine, draperii, fundaluri scenice de teatru

Îţi punem la dispoziţie o gamă bogată de catifele ignifugate cu diferite densităţi şi cu proprietăţi de mascare a luminii sau acustice, de absorbţie a sunetelor, în orice sală de spectacole de teatru. Catifelele sunt tăiate şi personalizate după necesităţile proiectului.

Compozitie 100% Bumbac / 100% Sintetic / 100% Trevira S / MIXT – BBC&MOHAIR

Lățimi 140/ 150/ 200 cm

Densitate 270 – 700 g/ mp

Clasa de ignifugare MFP-M1/ DIN-B1/ BS-2B/ CL 1

Catifea 620 CS

Este o catifea de scenă sintetică grea ignifugată în fir, în mod permanent, pentru decoruri de teatru sau pentru draperii groase.

Este o catifea superbă, cu luciu satinat, cu o durată lungă de viaţă, produsă cu fire ignifuge în mod inerent și permanent.

Catifea de bumbac într-o gamă de culori elegante, cu un luciu satinat, este una din cele mai folosite catifele pentru cortine de teatru.

Catifea grea de mascare a luminii folosită în teatru pentru garniturile de scenă sau în platourile de film sau de televiziune.

Catifea accesibilă ca preţ din fire de bumbac, de greutate medie. Este catifeaua uzuală pentru cortine mici și medii.

Catifea perfecă pentru a masca lumina pe orice scenă de teatru, inclusiv în spectacole de turneu, fiind rezistentă la șifonare.

Vezi produse asemănătoare

Construim de la A la Z şi montăm cortine de catifea ignifugată dar şi alte ţesături de înaltă calitate pentru orice scenă de teatru, operă, balet, sală de spectacole, evenimente sau festivităţi.

Montăm şi sistemele de culisare și acționare încât dvs. să vă bucuraţi de toate tipurile de deschideri posibile în timpul spectacolelor: romană, grecească, austriacă, italiană, veneţiană etc.

Comandă o catifea personalizată!

Catifele ignifugate pentru cortine, draperii, drapaje, fundaluri scenice de teatru, operă, balet, spectacole artistice, evenimente
Scroll to top