Fotolii pentru sala de spectacole, teatru, conferinta, cinematograf (0)

scaune, fotolii pentru auditoriu săli de teatru, cinema, evenimente, conferinţe

Avem o gamă variată cu peste 50 de scaune și fotolii pentru cinematograf, săli teatru, evenimente, conferințe

fotoliu cinema

Scaune cu sau fără suporturi de pahare sau mese, cu diferite țesături premium sau chiar piele naturală sau artificială special concepute pentru maxim de comfort în cinematografe şi studiouri.

Scaune elegante cu tapițerie elegantă, premium, în diferite culori pentru săli de teatru, operă, evenimente, spectacole, festivități, aule universitare, clădiri guvernamentale, ambasade. 

Fotolii realizate la comandă ce pot fi personalizate cu inserții de lemn, suporturi de pahare, mese de scris, țesături colorate și rezistente la frecare, pentru săli de teatru, operă, evenimente, auditoriu.

Vezi produse asemănătoare

Pânză de turnare reutilizabilă și rezistentă la căldură care poate fi vopsită sau pictată. Se ajustează la toate suprafețele și poate fi folosită pentru video proiecție. Perfectă pentru decoruri spectaculoase şi unicat.

Covoarele din PVC sau vinil protejează articulaţiile dansatorilor în cadrul săriturilor şi protejează împotriva alunecărilor. De nelipsit în orice sală sau studio de dans profesional sau în sala de spectacole.

Comandă scaune personalizate!

Fotolii
Scroll to top