folii si ecrane de proiectie pentru cinematograf si film, teatru, opera, spectacole de dans, balet, decoruri, sali de evenimente, conferinte artistice business corporate prezentari gale festivaluri showroom expozitii

folii şi ecrane de proiecţie pentru cinema, film, decoruri de teatru, evenimente

Deoarece trăim într-o societate în continuă mișcare, unde toate soluțiile trebuie să fie practice, putem considera că ecranele de proiecție, oglinzile și foliile pentru efecte speciale sunt principala direcție spre care se îndreaptă decorurile scenografice.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă extinsă de ecrane de proiecție sau retroproiecție din PVC ignifugate conform standardelor europene. De asemenea, foliile de oglindă sau panourile ușoare din pvc sunt doar o mică parte din ceea ce vă putem oferi la acest capitol.

Vezi produse asemănătoare

Țesături pline pentru televiziune, film, studiouri foto, ciclorame de teatru, operă, evenimente, showroom. Pot fi folosite pentru fundaluri scenice, proiecții de imagini, lumini sau pictură.

Prin tente subtile sau elemente grandioase aceste pânze reflectă frumuseţea luminii. Pot fi folosite ca fundaluri scenice, draperii, cortine de teatru, drapaje spectacole.

Comandă un decor cu ecrane personalizate!

Folii, ecrane de proiectie, de cinematograf, holograme
Scroll to top