covoare pvc sau vinil pentru dans, balet, spectacole, scenă

Covoarele noastre PVC de scenă sau de dans pot face parte din orice spectacol. Sunt lucioase sau mate, cu o față sau două și se pot preta oricărui tip de scenă sau sală de repetiții, studio profesional. Unele covoare PVC sunt gândite pentru a fi ușor de rulat/derulat, altele pentru a fi montate permanent în sălile de dans, având un strat de absorbție a șocurilor încorporat.

Gama de culori variază de la clasicul negru-alb, pâna la auriu cu sclipici sau argintiu cu efect de oglindă. Covoarele PVC pot fi montate direct pe sol sau pe podele suspendate cu arcuri pentru o protecție suplimentară a încheieturilor dansatorilor. În funcție de tipurile de dans sau activități, noi vă putem propune covoare PVC cu caracteristici diferite.

Avem o gamă variată cu peste 30 de covoare PVC pentru diferite tipuri de dans și de utilizări

DUO

Disponibil în șapte combinații de culori, acest covor PVC este multifuncțional, ultra-ușor și reversibil, cu o culoare diferită pe fiecare parte.

Are aceleași caracteristici ca și Harlequin Duo, dar prin adăugarea unui nou strat de fibră minerală, acum este și mai stabil.

Se întinde instantaneu și are un aspect lucios, ca apa, ceea ce îl face covorul PVC ideal pentru industria de entertainment.

Vezi produse asemănătoare

Pânză de turnare reutilizabilă și rezistentă la căldură care poate fi vopsită sau pictată. Se ajustează la toate suprafețele și poate fi folosită pentru video proiecție. Perfectă pentru decoruri spectaculoase şi unicat.

Construim orice model de platformă (scenă) fixă sau mobilă, comercializam practicabile cu picioare demontabile de diverse înălțimi, construim şi comercializăm scene rotunde (turnante) cu acționare electrică, cu diverse raze. 

Comandă un covor personalizat!

Covor PVC sau vinil pentru scenă de dans, balet, teatru, spectacole sau săli profesionale de repetiții pentru dans
Scroll to top