Cortina de teatru si scena, Cortina si draperii de catifea ignifugate,
Sisteme de culisare cortine si draperii

Vindem o gama variata de catifele din bumbac, lana, mohair sau fibre sintetice cu un spectru de culori foarte larg. Am facut o selectie de catifele ignifugate conform standardelor europene ce pot fi folosite atat pentru cortina principala, cat si pentru tapiteria de scena (pantaloni, sufite, fundaluri, etc).
De asemenea, avem in oferta noastra catifele cu densitati ce ajung pana la 700 gr/mp care pot fi folosite pentru a masca lumina sau velururi tratate pentru a reflecta sunetul catre auditoriu. In atelierul nostru putem executa cortinele dupa specificatiile clientului si livra si monta impreuna cu sistemul de sine pentru actionare (electric sau manual).

Cortine si Draperii Ignifugate de Teatru si Scena Sisteme de culisare (1)
Cortine si Draperii Ignifugate de Teatru si Scena Sisteme de culisare (2)
Cortine si Draperii Ignifugate de Teatru si Scena Sisteme de culisare (3)

Textile ignifugate pentru drapaje si fundaluri

Va putem oferi voaluri, organza, matasuri, tafta, plase de scena sau materiale textile netesute transparente sau semitransparente, de latimi mari pentru drapaje sau fundaluri. Indiferent cum sunt folosite (pentru poiectii laser, efecte de lumina sau pentru decorarea diverselor spatii de evenimente) rezultatele sunt impresionante.
Unele dintre matasurile si voalurile noastre sunt mai usoare decat aerul si pot crea efecte de apa sau foc pe scena.

Textile-ignifugate-pentru-drapaje-si-fundaluri---voal,-organza-(5)
Textile-ignifugate-pentru-drapaje-si-fundaluri---voal,-organza-(6)
Textile-ignifugate-pentru-drapaje-si-fundaluri---voal,-organza-(7)

Panze si tesaturi stretch ignifugate

Sunt cu diferite texturi si grade de elasticitate, au latimi de la 140 cm pana la 300 cm si se preteaza ca suprafete de proiectie. Sunt solutia perfecta pentru acoperit tavane false sau pentru constructii atipice usoare.

Tesaturi stretch2

Ciclorama si cromakery de dimensiuni mari

Avem in oferta noastra tesaturi pline pentru televiziuni, film sau studiouri foto si pentru ciclorame de teatru. Panzele de scena sau canvasurile pentru ciclorame pot fi folosite pentru fundaluri, proiectii de imagini, lumini sau picturi. Tesaturile croma-key (verde sau albastru) pot avea dimensiuni de 12 pe 60 metrii. Oricare ar fi sectorul in care doriti sa le folositi, trebuie sa stiti ca la noi le gasiti in latimi de pana la 12 m fara cusatura.

Ciclorame de mari dimensiuni3

Decotesaturi metalizate

Fie ca sunt argintii sau aurii, tesaturile metalizate va ofera toate lucirile metalului de care aveti nevoie pentru un design glamuros si modern. De la tente subtile la elemente granduoase, aceste panze si finisajele lor reflecta frumusetea luminii.

Decotesaturi-metalizate-Sfera-Dekor---Constructie-Decor-teatru-eveniment-film
Decotesaturi metalizate Sfera Dekor - Constructie Decor teatru eveniment film (6)
Decotesaturi metalizate Sfera Dekor - Constructie Decor teatru eveniment film (6)

Ecrane de mari dimensiuni, Ecrane holografice si de cinematograf, Ecrane de proiectie

Deoarece traim intr-o societate in continua miscare, unde toate solutiile trebuie sa fie practice, putem considera ca ecranele de proiectie, oglinzile si foliile pentru efecte speciale sunt principala directie spre care se indreapta decorurile scenografice. Venim in ajutorul Dumneavoastra cu o oferta extinsa de ecrane de proiectie sau retroproiectie din PVC ignifugate conform standardelor europene.
Deasemenea, foliile de oglinda sau panourile usoare din PVC sunt doar o mica parte din ceea ce va putem oferi la acest capitol.

Ecrane de mari dimensiuni, ecrane holografice, cinematograf, proiectie
Ecrane de mari dimensiuni, ecrane holografice, cinematograf, proiectie (1)
Giant Mirror - Ecrane de mari dimensiuni, ecrane holografice, cinematograf, proiectie (3)

Covor PVC de balet, dans, sport si de scena

Covoarele noastre PVC de scena sau de dans pot face parte din orice spectacol. Sunt lucioase sau mate, cu o fata sau doua si se pot preta oricarui tip de scena. Unele sunt gandite pentru a fi usor de rulat/derulat, altele pentru a fi montate permanent în salile de dans, avand un strat de absorbtie a socurilor incorporat. Gama de culori variaza de la clasicul negru-alb, pana la auriu cu sclipici sau argintiu cu efect de oglinda.

Concert Stefan Banica Jr. Covor PVC pentru scena, dans, balet, sport (1)
Decor Teatru Casa Braila Covor PVC pentru scena, dans, balet, sport (2)
Covor PVC pentru scena, dans, balet, sport (9)

Folie de aluminiu pentru modelare

Ultima inovatie in materie de butaforie 3D, Alushape este solutia perfecta pentru construit fundaluri sau componente de decor fara structuri grele de lemn sau metal pentru a le sustine.
Aluminiul din care este compus este usor modelabil, iar panza care il acopera poate fi de mai multe feluri: alba – gata de a fi pictata- sau cu diverse modele ce imita granitul, scoarta unui copac, argila, etc. Va oferim chiar si varianta sa puteti lipi de folia de aluminiu panza Dumneavoastra!

Folie de aluminiu pentru modelare alushape
Folie de aluminiu pentru modelare alushape circul globus
Folie de aluminiu pentru modelare alushape 8

Platforme mobile si turnante

Platforme mobile si turnante

Fotolii

fotoliu-teatru- decor-film-eveniment

Gradene

telescopica